Verhoog de kwaliteit van uw leven!


Loopt bij u ook de frustratie op als u van verschillende artsen heeft gehoord dat er niets aan uw klacht gedaan kan worden? Dat u er mee moet leren leven?

Ik heb een overvolle praktijk en heb helaas een patiëntenstop moeten invoeren


Ik help je naar een gezonder lichaam en leven!


Wil je een gezond lichaam en leven, maar herken je je in onderstaande dingen:

Ik zit niet lekker in mijn vel

Ik heb geen energie

Ik zoek iemand die echt naar me luistert

Ik weet niet meer waar ik met mijn zorgen naar toe moet

Ik kan me niet ontspannen

Ik ben overgevoelig voor prikkels, mijn hoofd zit vol

En hierdoor:

Is mijn relatie met partner veranderd

Heb ik te weinig echte tijd /aandacht voor de kinderen

Heb ik te weinig tijd en energie voor sporten, hobby’s, sociale contacten

Voel ik me eenzaam

Heb ik een laag zelfbeeld

Ben ik depressief

Heb ik het gevoel in een oud lichaam te zitten


Dat hoeft niet!

Ik kan je helpen met:

Vermindering (pijn) klachten, weer goed in je lijf zitten

Minder stress -of angst gevoelens lichamelijk en emotioneel

Meer energie, daardoor weer deelname aan sociale activiteiten met gezin, familie en vrienden, collega’s, sporten en hobby’s

Meer zelfvertrouwen, vertrouwen is dat zelf oplossend vermogen van eigen lichaam en geest.

Inzicht geven in factoren die herstel belemmerend/bevorderend werken.

Weer kunnen genieten van het leven, met alle beperkingen die er zijn

Weer doelen kunnen stellen


Massage kan een belangrijke rol spelen bij het verlichten van lichamelijke klachten een geestelijke spanningen  en daardoor  een waardevolle bijdrage leveren aan de kwaliteit van het leven.

~ Marjan Brekelmans


Reacties van cliënten

 

“Ongelofelijk hoe jij precies mijn pijnlijke punten kunt vinden!”

 

 

“Ik kan nog maar van weinig dingen genieten, maar een voetmassage doet me echt heel goed, ik kan mijn gedachten weer even verzetten!”

 

 

“Ik krijg er meer energie van!”

 


Tip: vóór een massage

Zorg ervoor dat u 3 uur vóór een massage nog iets gegeten hebt.


Als cliënt van Evenge, praktijk voor Natuurgeneeskundige Therapie, kun je de volgende stappen in het behandelingstraject verwachten:

Van “beter” naar “best”


1. Eerste bezoek/intakegesprek

Het eerste bezoek zal in het teken staan van het kennis maken met elkaar en Natuurgeneeskundige Therapie. Tijdens dit bezoek zullen uw klachten en medische achtergrond besproken worden. Ook vragen over leefstijl, energie – en stressniveau  komen aan de orde. Ik vind het ook erg belangrijk dat u uw verwachtingen van de behandeling uitspreekt.

2. Onderzoeken

Om een volledig beeld te krijgen van uw huidige situatie kan aanvullend onderzoek nodig zijn. Daarbij kunt u denken aan beoordeling van uw lichaamshouding en functietesten van spieren.

3. Persoonlijk behandelplan

Aan de hand van de bevindingen uit de anamnese en onderzoek wil ik u een behandelvoorstel doen. We maken een persoonlijk behandelplan waarin de meeste geschikte behandelvormen worden opgenomen. Er wordt er inschatting gemaakt van de frequentie en duur van de behandelingen

4. Behandeling

De behandeling zal plaatsvinden in een sfeervolle, warme en lichte praktijkruimte met rustige achtergrond muziek. Ik gebruik warme olie eventueel aangevuld met ondersteunende etherische oliën. Alles is er op gericht dat u zich volledig kunt ontspannen.

5. Evaluatie

Als de behandeling is beëindigd krijgt u rustig de tijd om bij te komen. U kunt aangeven hoe u de behandeling ervaren heeft en we bespreken de bevindingen die tijdens de behandeling naar voren zijn gekomen.

Zo nodig wordt het behandelplan aangepast en we maken afspraken voor het vervolgtraject.

6. Vervolgbezoek

We bespreken de resultaten van de vorige behandeling. Hoe hebt u de behandeling ervaren en welke veranderingen en/of verbeteringen heeft u daarna opgemerkt? We bespreken of het behandelplan gevolgd kan worden of dat het bijgesteld moet worden


Tarieven en vergoedingen

Mensen die aanvullend verzekerd zijn bij een zorgverzekeraar, komen in de meeste gevallen aanmerking voor een gehele of gedeeltelijke vergoeding. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.

Intake en eerste behandeling

(ca. 90 minuten)

€80,00

Vervolg behandeling 

(ca. 60 minuten)

€70,00

Korte behandeling 

(ca. 30 minuten)

€43,00

Stoelmassage

(x aantal minuten)

Op aanvraag


Heb jij interesse en wil je weten of ik jouw klacht kan verlichten en daardoor jouw kwaliteit van leven kan verbeteren?

Laat hier je naam en e-mailadres en je telefoonnummer achter dan bel ik je z.s.m. terug!

Direct bellen mag natuurlijk ook:
06-82070131

Vraag een telefoongesprek aan!

Heb jij interesse en wil je weten of ik jouw klacht kan verlichten en daardoor jouw kwaliteit van leven kan verbeteren?

Laat hier je naam en e-mailadres en je telefoonnummer achter dan bel ik je z.s.m. terug!

Direct bellen mag natuurlijk ook:
06-82070131

Vraag een telefoongesprek aan!